Heeft u een vraag? Het eerste gesprek is altijd gratis!
Maak een afspraak

Leveringsakte en hypotheekakte opstellen en ondertekenen

'De akte zorgt ervoor dat de woning op uw naam komt te staan.'

De leveringsakte - ook wel transportakte genoemd - is het laatste document dat u moet ondertekenen om de sleutel van uw woning in handen te krijgen. De akte zorgt ervoor dat de woning op uw naam komt te staan. De leveringsakte opstellen? Dat doet de notaris. Hij controleert bijvoorbeeld of de verkoper echt de eigenaar van de woning is en of er geen schuldeisers zijn die de woning claimen. Dat geeft u als koper zekerheid.


Wilt u een hypotheek afsluiten voor uw woning? Dan moet u een hypotheekakte opstellen. Dat doet de notaris voor u. In de hypotheekakte zijn de spelregels van de hypotheek vastgelegd. Er staat bijvoorbeeld in hoeveel u leent, welke rente u betaalt en hoe u de lening terugbetaalt. Maar ook dat de hypotheekverstrekker in het uiterste geval uw woning mag verkopen als u zich niet aan de afspraken houdt.

De servicegerichte notaris met een scherp tarief

Woont u in de regio Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg en Baarn en wilt u een leveringsakte en hypotheekakte opstellen? Dan heeft u volop keuze uit notarissen. Bij Notariaat Eemmeer betaalt u een scherp tarief voor de akte van levering en hypotheek. Maar we onderscheiden ons vooral met onze servicegerichte werkwijze en uitleg in begrijpelijke taal. Zelf ervaren? Maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek!

Eerste gesprek is altijd gratis
NEEM CONTACT OP
Akte van levering en hypotheekakte
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
1. Informatie
2. Ook interessant voor u:
snd step fst checkbox
3. Persoonlijke gegevens
checkbox