Heeft u een vraag? Het eerste gesprek is altijd gratis!
Maak een afspraak

Aandelenfusie: relatief eenvoudig te regelen

'Als u zo’n aandelenfusie goed laat regelen door een notaris van Notariaat Eemmeer, houdt u de belastingdienst buiten de deur.'

U gaat een bedrijf overnemen. Of wilt een holdingstructuur binnen uw onderneming creëren. Dan kunt u kiezen voor een aandelenfusie. Dit is een relatief eenvoudige fusievorm waarbij er eigenlijk geschoven wordt met aandelen tussen de bedrijven of bedrijfsonderdelen. Partij A koopt aandelen van partij B en geeft in ruil daarvoor aandelen terug. En als u zo’n aandelenfusie goed laat regelen door een notaris van Notariaat Eemmeer, houdt u de belastingdienst buiten de deur.

Advies en begeleiding van de notaris bij de fusie

Notariaat Eemmeer begeleidt regelmatig bedrijven bij hun fusieplannen. We verzorgen de benodigde notariële aktes en adviseren bij alle stappen in het fusieproces. Van de keuze voor een fusievorm (aandelenfusie, bedrijfsfusie of juridische fusie) tot de optimale fiscale afwikkeling. Dat doen we snel, servicegericht en desgewenst samen met uw adviseurs of fusiespecialisten uit de regio Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg en Baarn. Ontdekken of er een klik is? Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Eerste gesprek is altijd gratis
NEEM CONTACT OP
Aandelenfusie
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op
1. Ook interessant voor u:
snd step fst checkbox
2. Persoonlijke gegevens
checkbox